Boost je uitstraling door je nieuwe website!

Je website is vaak de eerste indruk die mensen van je bedrijf krijgen. Het moet meteen klikken. Een professionele uitstraling, fris en strak of juist klassiek en zakelijk? Ontwikkel samen met ons je website, wij zorgen voor het design dat bij je past en gaan resoluut voor meer resultaat.

Webshop?

Wil je je eigen website creëren of wens je je webshop een boost te geven?

Met een beheersbare online catalogus?

Heb je behoefte aan een beheersbare oplossing om je e-commerce te beheersen?
Klik hier


Vrijblijvend gesprek

We bespreken samen het project. We redeneren vanuit de wensen van de klant. We bespreken de resultaten die je wil bereiken en geven alvast een advies op hoe wij ernaar kijken.

Dit gesprek is volledig vrijblijvend.


Uitwerken voorstel

Nadat we jouw project geanalyseerd hebben, bezorgen we je een transparant voorstel met de bijhorende investering. We beschrijven hetgeen we leveren en hoe we zullen samenwerken aan de hand van een stappenplan. We willen er samen voor gaan om een website te bouwen die sterk is en meer omzet genereert. Daarbij sturen wij erop om het project in balans te houden met jouw budget en mogelijkheden.


Samenwerken naar een optimaal resultaat

Wij werken samen aan de website. Daarbij sturen we op afspraken voor wat betreft tijd maar stellen kwaliteit voorop. Snel even een website opleveren vinden wij niet realistisch. Een website moet namelijk groeien. Als klant moet je niet bang zijn om voortschrijdend inzicht te durven inbrengen. Duidelijke afspraken en communicatie over inzichten zijn nodig om het gewenste succes te bereiken.

Je krijgt eveneens een opleiding zodat je zelfstandig je website kunt beheren indien je dat wenst. Maar laat duidelijk zijn dat wij je ook na het project volledig kunnen ontzorgen in het kader van je online voorkomen.

Een online winkel samen met ons ontwikkelen, geeft je meer flexibiliteit en mogelijkheden dan enkel dat “webshop” opzetten.

Ga je aan de slag met een online winkel – al dan niet geïntegreerd met je eigen systeem? Kies je ervoor om meteen een online kassasysteem te integreren of vraagt je business ook een planningstool? Wij kunnen dit voor jou bieden.

Via één centraal controlepaneel beheer je alles eenvoudig en voegen we wanneer gewenst bijkomende verkoopkanalen toe. Zo werk je efficiënt en genieten je klanten via elk verkoopkanaal van een professionele service. Niet onbelangrijk is dat wij jou ook kunnen bijstaan met je online marketing.

De online shop zorgt ervoor dat je ook online succesvol je business kunt runnen. Daarbij adviseren wij ook in de mogelijkheden van online betalen, fysiek bezorgen en kunnen wij ervoor zorgen dat diversiteit van je catalogus beheersbaar blijft.
Wil je daarbij een geïntegreerd kassa systeem dat voldoet aan de hedendaagse eisen, zelfs met barcodelezer? Geen probleem. Wij hebben dit systeem geïntegreerd in de webshop.