Lost de standaard software je probleem niet op?

Overal om ons heen tref je vandaag webapplicaties en apps aan. Zo bankieren we in een online webapplicatie en app, beheren we onze e-mail online of via een app, gebruiken we online catalogussen en worden we geprikkeld in allerlei webshops. Vaak zijn de apps die we gebruiken ook verbonden met een bijhorende webapplicatie. Met een webapplicatie kan een organisatie efficiënter werken of beter met zijn klanten omgaan.

Maar soms lost een standaard softwareprogramma je probleem net niet of niet onvoldoende op. Omdat de manier waarop je bedrijf opereert anders is. 
Specifiek is.

Webapplicatie ontwikkelen

Heb je software nodig die op je laptop of desktop gebruikt gaat worden en ook gebruikt kan worden op de tablet of smartphone? Dan is een webapplicatie vaak een goed idee. We zijn promotors van web-based software. Toekomstbestendig, want: het hoeft niet geïnstalleerd te worden en staat veilig in de cloud.
Wij bouwen webapplicaties in het .NET framework of op basis van open source.

Mobiele app ontwikkelen

Tegenwoordig heeft iedereen nagenoeg altijd een smartphone bij de hand. Een mobiele app is dan ook een prima middel om het leven van je eindgebruiker een stuk gemakkelijker te maken. Waar die persoon zich ook bevindt.
Wij bouwen allerlei soorten mobiele apps: van hybride tot native, van iOS tot Android. Weten wat het verschil is?

mascot-3

EMPRESA: business software

Meerdere klanten maken gebruik van onze tool. Empresa: CRM, projectmanagement en facturatie in één eenvoudige tool, online en geïntegreerd met je webomgeving. lees meer op www.empresa.be

Online condoleance register

Het online condoleance register geeft meer flexibiliteit maar blijft integer met respect voor de situatie.

Location Report: verslagleggingstool

Met Location Report slaag je erin om snel en eenvoudig je verslag op locatie te maken. De app kent een aantal verschijningsvormen.

Voedingsplanner app

Meerdere klanten maken gebruik van deze tool. Voedingsplanner is een online applicatie die het mogelijk maakt met een groep gerechten en ervaringen te delen. STRAVA voor gezond etende lekkerbekken.

Uw idee samen realiseren?

Loop jij rond met een idee voor een webapplicatie of een mobiele app? Een app die ervoor zorgt dat je medewerkers veel meer tijd overhouden voor de zaken waar ze goed in zijn? Of heb je een briljant idee waarmee je het leven van je klant een stuk gemakkelijker maakt?

Wij kunnen je helpen.

Samen bouwen wij webapplicaties en mobiele apps op maat die naadloos aansluiten op je wensen en doelen.

Wij hebben ruime ervaring met state-of-the-art technologie, variërend van PHP tot .NET, van HTML5 icm CSS3 tot Bootstrap, van jQuery tot AngularJS. Hierdoor bouwen wij een hoogwaardige webapplicatie die jaren meegaat.