WEBSITE ONTWIKKELEN

Boost je uitstraling door je nieuwe website!

Je website is vaak de eerste indruk die mensen van je bedrijf krijgen. Het moet meteen klikken. Een professionele uitstraling, fris en strak of juist klassiek en zakelijk? Ontwikkel samen met ons je website, wij zorgen voor het design dat bij je past en gaan resoluut voor meer resultaat.

RESPONSIVE

Een website die efficiënt werkt op alle devices zowel tablets, desktops als op je smartphone.

ZELF AANPASBAAR

Een website die efficiënt werkt op alle devices zowel tablets, desktops als op je smartphone.

SEO

Scoren in Google. Hogere kans om op de eerste pagina te belanden met je website.

GEOPTIMALISEERD

Niets erger dan een trage website. Wij zorgen voor een snelheidsoptimalisatie.

PARTNER

Je kunt op onze samenwerking rekenen voor zowel het opzetten als het onderhouden van je website.

ONLINE MARKETING

Wij bouwen samen met jou een online marketing programma dat werkt om je succes mee te dragen.

Relevante voorbeelden

Reumers Stone creations

Een strak design met paralax effect.

Oud Gerechtshof

Klassevol design met geïntegreerde menukaart.

Traiteur Jaco

In samenwerking met ontwerper "'t Huis van Nias"

Onze aanpak

INLEVEN

Om een meerwaarde te kunnen bereiken moeten wij ons samen inleven in je eisen en wensen. Alleen door jou opdracht op deze manier serieus te nemen kunnen wij een optimaal resultaat bereiken.

 

Deze fase neemt gemiddeld 1 à 2 workshops in beslag.

BEDENKEN

We ontwerpen, schrijven uit, maken concepten en toetsen dit in samenwerking met jou voordat we aan het ontwikkelen starten. Op deze manier kunnen wij de verwachtingen goed afstemmen op hetgeen we samen willen bereiken.

Voordat we beginnen met bouwen starten we met een uitgebreide inventarisatie. Aan de hand van je wensen en doelen bepalen we samen hoe de website eruit moet komen te zien. We tekenen samen concreet uit hoe je website eruit komt te zien.

Deze fase neemt 1 à 2 sprints in beslag. Een sprint heeft bij ons een doorlooptijd van 2 weken.

ONTWIKKELEN

Op basis van de concepten maken wij de meest optimale keuze voor wat betreft de techniek. Maar ontwikkelen betekent niet alleen techniek! We ontwikkelen samen met jou de juiste strategie om uw klanten op de website of in de toepassing een aangename gebruikerservaring te geven.

Het bouwen van de website gebeurt ook weer in sprints van 2 weken. Voorafgaand aan elke sprint bespreken we samen wat er precies gebouwd gaat worden in die betreffende sprint. Na afloop van elke sprint vragen we je feedback en kun je bijsturen en aanpassen waar nodig.

 

SAMENWERKEN

Vanaf de eerste kennismaking tot en met de fase na oplevering. Altijd zetten wij optimaal samenwerken voorop. Testen, bijsturen, aanpassen, durven veranderen, experimenteren en doorzetten is nodig om het onderste uit de kan te halen en samen het succes en meerwaarde te bereiken die we voorop stellen.

Elke website heeft overigens onderhoud nodig. Hiervoor hebben we specifieke onderhoudsovereenkomsten. Indien gewenst voeren we dit ook op afroepbasis uit om onderhoudskosten te vermijden.

WIL JE GRAAG HIEROVER SPREKEN?

Bel ons op 0473/852.942 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen snel contact met je op.