WEBSHOP ONTWIKKELEN

Een webshop om ook online succesvol te zijn! Of nog meer?

Een online winkel samen met ons ontwikkelen, geeft je meer flexibiliteit en mogelijkheden dan enkel dat “webshopje” opzetten.
Ga je aan de slag met een online winkel – al dan niet geïntegreerd met je eigen systeem? Kies je ervoor om meteen een online kassasysteem te integreren of vraagt je business ook een planningstool? Wij kunnen dit voor jou bieden.
 
Via één centraal controlepaneel beheer je alles eenvoudig en voegen we wanneer gewenst bijkomende verkoopkanalen toe. Zo werk je efficiënt en genieten je klanten via elk verkoopkanaal van een professionele service. Niet onbelangrijk is dat wij jou ook kunnen bijstaan met je online marketing.

Je webshop groeit mee met de noden van je zaak.

Kies zelf of je start met een eenvoudige opzet en rustig aan uitbreidt of direct start met onze totaaloplossing.

ONLINE SHOP

De online shop zorgt ervoor dat je ook online succesvol je business kunt runnen. Daarbij adviseren wij ook in de mogelijkheden van online betalen, fysiek bezorgen en kunnen wij ervoor zorgen dat diversiteit van je catalogus beheersbaar blijft.

ONLINE SHOP + KASSA

Wil je daarbij een geïntegreerd kassa systeem dat voldoet aan de hedendaagse eisen, zelfs met barcodelezer? Geen probleem. Wij hebben dit systeem geïntegreerd in de webshop.

SHOP + MAATWERK

Vergt je business nog specifieke zaken, ook dan kunnen wij je verder helpen. Denk aan restproducten die terug in de stock moeten etc. Wij zorgen ervoor dat ook dergelijke eisen kunnen worden ondergebracht op een gebruiksvriendelijke manier.

Relevante voorbeelden

BASS DECO

Online shop met betalingsmogelijkheden.

SPARQ Light and Sound

Shop in opbouw, aangesloten op de catalogussen van de leveranciers

COOLPRINT4U

Een shop waarbij de eindgebruiker de mogelijkheid heeft eigen ontwerpen op te zetten.

Onze aanpak

INLEVEN

Om een meerwaarde te kunnen bereiken moeten wij ons samen met jou inleven in je eisen en wensen. Alleen door je opdracht op deze manier serieus te nemen kunnen wij een optimaal resultaat bereiken.

 

Deze fase neemt gemiddeld 2 à 3 workshops in beslag.

BEDENKEN

We ontwerpen, schrijven uit, maken concepten en toetsen dit in samenwerking met jou voordat we aan het ontwikkelen starten. Op deze manier kunnen wij de verwachtingen goed afstemmen op hetgeen we samen willen bereiken.

Voordat we beginnen met bouwen starten we met een uitgebreide inventarisatie. Aan de hand van je wensen en doelen bepalen we samen hoe de webshop eruit moet komen te zien. We tekenen samen concreet uit hoe je shop eruit komt te zien.

Deze fase neemt 1 à 2 sprints in beslag. Een sprint heeft bij ons een doorlooptijd van 2 weken.

ONTWIKKELEN

Op basis van de concepten maken wij de meest optimale keuze voor wat betreft de techniek. Maar ontwikkelen betekent niet alleen techniek! We ontwikkelen samen met jou de juiste strategie om je klanten op de website of in de toepassing een aangename gebruikerservaring te geven.

Het bouwen van de shop of het maatwerk gebeurt ook weer in sprints van 2 weken. Voorafgaand aan elke sprint bespreken we samen wat er precies gebouwd gaat worden in die betreffende sprint. Na afloop van elke sprint vragen we je feedback en kun je bijsturen en aanpassen waar nodig.

 

SAMENWERKEN

Vanaf de eerste kennismaking tot en met de fase na oplevering. Altijd zetten wij optimaal samenwerken voorop. Testen, bijsturen, aanpassen, durven veranderen, experimenteren en doorzetten is nodig om het onderste uit de kan te halen en samen het succes en meerwaarde te bereiken die we voorop stellen.

Elke shop heeft overigens onderhoud nodig. Hiervoor hebben we specifieke onderhoudsovereenkomsten. Indien gewenst voeren we dit ook op afroepbasis uit om onderhoudskosten te vermijden.