Ik ben een tekstblok. Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WEBAPPLICATIE ONTWIKKELEN

Door ons een webapplicatie laten maken?

Ben je op zoek naar een softwarebouwer die je taal spreekt waarmee je kunt samenwerken om je webapplicatie te bouwen? Prima. Wij willen graag met je verder spreken.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van intelligente en toekomstbestendige webapplicaties. 

EEN NIEUWE WEBAPPLICATIE ONTWIKKELEN

Maatwerk webapplicaties zorgen er vaak voor dat je effectiever kunt werken. Intelligente software die perfect aansluit op je bedrijfsproces, waardoor je een stuk efficiënter kunt werken.

Een webapplicatie is een applicatie die je via je webbrowser (bijvoorbeeld internet explorer) kunt openen. Je hoeft het programma dus niet op je telefoon of computer te installeren, maar je tikt de URL van het programma gewoon in de adresbalk van je webbrowser.

De gegevens worden online (in de cloud) opgeslagen, waardoor je op elk moment op elke plek (met een werkende internetverbinding) toegang hebt tot je gegevens.

Omdat wij vanuit onze standaard platformen kunnen starten kunnen wij enorm snel nieuwe applicaties ontwikkelen. Wij ontwikkelen zowel in Microsoft .NET technologie als in Open source.

EEN BESTAANDE WEBAPPLICATIE VERBETEREN

De mogelijkheden op IT-gebied nemen met een gigasnelheid toe. Daarnaast ontstaan vele standaarden. Helaas zit je met met verouderde software.

Software die niet meer geüpdatet wordt, niet meer aansluit op je bedrijfsprocessen en meer tijd en geld kost dan het je oplevert.

Software die niet meer meegroeit?

Of dat je softwareleverancier onvoldoende tijd en kennis heeft om je pakket te moderniseren of helemaal niet meer bestaat?

Laat Assistu je helpen. Wij bestaan reeds van 2006, hebben de nodige ervaring met het  herschrijven en verbeteren van bestaande applicaties en gaan voor een echte samenwerking.

Zowel in Microsoft als in open source technologie. Wij kunnen je verder helpen.

Relevante voorbeelden

INTWITNET

CRM, projectmanagement en facturatie in één eenvoudige tool, online en geïntegreerd met je webomgeving.

EMPRESA

CRM, kassa, magazijn en facturatie in één eenvoudige tool. Geïnstalleerd op eigen machines, geïntegreerd met toeleveranciers.

CONDOLEANCE REGISTER

Een condoleance register op maat voor dit uitvaartcentrum waarbij er zowel digitaal als fysiek gepast kan worden gecondoleerd.

Onze aanpak

INLEVEN

Om een meerwaarde te kunnen bereiken moeten wij ons samen met jou inleven in je eisen en wensen. Alleen door uw opdracht op deze manier serieus te nemen kunnen wij een optimaal resultaat bereiken.

 

Deze fase neemt gemiddeld 2 à 3 workshops in beslag.

BEDENKEN

We ontwerpen, schrijven uit, maken concepten en toetsen dit in samenwerking met jou voordat we aan het ontwikkelen starten. Op deze manier kunnen wij de verwachtingen goed afstemmen op hetgeen we samen willen bereiken.

Voordat we beginnen met bouwen starten we met een uitgebreide inventarisatie. Aan de hand van je wensen en doelen bepalen we samen hoe de applicatie eruit moet komen te zien. We tekenen samen concreet uit hoe je applicatie eruit komt te zien.

Deze fase neemt 1 à 2 sprints in beslag. Een sprint heeft bij ons een doorlooptijd van 2 weken.

ONTWIKKELEN

Op basis van de concepten maken wij de meest optimale keuze voor wat betreft de techniek. Maar ontwikkelen betekent niet alleen techniek! We ontwikkelen samen met jou de juiste strategie om je klanten op de website of in de toepassing een aangename gebruikerservaring te geven.

Het bouwen van de applicatie gebeurt ook weer in sprints van 2 weken. Voorafgaand aan elke sprint bespreken we samen wat er precies gebouwd gaat worden in die betreffende sprint. Na afloop van elke sprint vragen we je feedback en kun je bijsturen en aanpassen waar nodig.

 

SAMENWERKEN

Vanaf de eerste kennismaking tot en met de fase na oplevering. Altijd zetten wij optimaal samenwerken voorop. Testen, bijsturen, aanpassen, durven veranderen, experimenteren en doorzetten is nodig om het onderste uit de kan te halen en samen het succes en meerwaarde te bereiken die we voorop stellen.

Elke applicatie heeft overigens onderhoud nodig. Hiervoor hebben we specifieke onderhoudsovereenkomsten. Indien gewenst voeren we dit ook op afroepbasis uit om onderhoudskosten te vermijden.

WIL JE GRAAG HIEROVER SPREKEN?

Bel ons op 0473/852.942 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen snel contact met je op.