SOFTWARE DEVELOPMENT

Lost de standaard software je probleem niet op?

Overal om ons heen tref je vandaag webapplicaties en apps aan. Zo bankieren we in een online webapplicatie en app, beheren we onze e-mail online of via een app, gebruiken we online catalogussen en worden we geprikkeld in allerlei webshops. Vaak zijn de apps die we gebruiken ook verbonden met een bijhorende webapplicatie. Met een webapplicatie kan een organisatie efficiënter werken of beter met zijn klanten omgaan.

Maar soms lost een standaard softwareprogramma je probleem net niet of niet onvoldoende op. Omdat de manier waarop je bedrijf opereert anders is.
Specifiek is.

SAMENWERKEN MET ONS!

WEBAPPLICATIE ONTWIKKELEN

Heb je software nodig die op je laptop of desktop gebruikt gaat worden en ook gebruikt kan worden op de tablet of smartphone? Dan is een webapplicatie vaak een goed idee. We zijn promotors van web-based software. Toekomstbestendig, want: het hoeft niet geïnstalleerd te worden en staat veilig in de cloud. Wij bouwen webapplicaties in het .NET framework of op basis van open source.

MOBIELE APP ONTWIKKELEN

Tegenwoordig heeft iedereen nagenoeg altijd een smartphone bij de hand. Een mobiele app is dan ook een prima middel om het leven van je eindgebruiker een stuk gemakkelijker te maken. Waar die persoon zich ook bevindt. Wij bouwen allerlei soorten mobiele apps:

Je vindt in ons een echte partner die samen met jou voor resultaat gaat.

Je krijgt een gebruiksvriendelijke functionele applicatie die aansluit op je eisen en wensen.

Je ontvangt direct transparantie over je benodigde investering.

Je bent mee met je tijd en krijgt een applicatie die ten dienste van je werkwijze staat.

Enkele leuke projecten

INTWITNET

CRM, projectmanagement en facturatie in één eenvoudige tool, online en geïntegreerd met je webomgeving.

ASSISTU CAMERA APP

App om op een eenvoudige manier foto's te maken van de showroom, die meteen geïntegreerd is met de catalogus op de website.

EMPRESA

CRM, kassa, magazijn en facturatie in één eenvoudige tool. Geïnstalleerd op eigen machines, geïntegreerd met toeleveranciers.

Versnelling in de ontwikkeltijd omdat we starten vanuit
onze standaard platformen

LOCATION REPORT

Met Location Report slaag je erin om snel en eenvoudig je verslag op locatie te maken. De app kent een aantal verschijningsvormen.

YESSA

CRM, projectmanagement en facturatie in één eenvoudige tool, online en geïntegreerd met je webomgeving.

NICE MEALS

Nice meals is een online application die het mogelijk maakt met een groep gerechten en ervaringen te delen. STRAVA voor gezond etende lekkerbekken.

Loop jij rond met een idee voor een webapplicatie of een mobiele app? Een app die ervoor zorgt dat je medewerkers veel meer tijd overhouden voor de zaken waar ze goed in zijn? Of heb je een briljant idee waarmee je het leven van je klant een stuk gemakkelijker maakt?

Wij kunnen je helpen.

Samen bouwen wij webapplicaties en mobiele apps op maat die naadloos aansluiten op je wensen en doelen.

Wij hebben ruime ervaring met state-of-the-art technologie, variërend van PHP tot .NET, van HTML5 icm CSS3 tot Bootstrap, van jQuery tot AngularJS. Hierdoor bouwen wij een hoogwaardige webapplicatie die jaren meegaat.